Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.09.2016., 08:44   #24139
Green_FanBoy
FC Bayern <3
Moj komp

Green_FanBoy's Avatar

Datum registracije: Mar 2015
Pa recimo da tako u autoškoli uče..barem u Crnkoviću u VŽ. Da se prema semaforu/kružnom ne doleti pa koči, nego pustiš gas da auto sam usporava, prikočiš tek zadnjih par metara.

Mene nervira dok se netko zaletava onda hektično koči.. ili se žuri da bude 2 dužine auta ispred tebe, a na kraju dođe 1 min prije na cilj.

Brže/sporije se ima smisla voziti kad voziš više od 100-200km, na tih 10km koju razliku mi čini vožnja 10 +/-km/h?? 3-4-5 min? Zanemarivo.

Krenem 5 min prije i mirna bosna..

Da se ja žurim ili nateravam zbog nekoga tko radi od 7, a krene u 6:55 na posao? Nema potrebe.

@generic: Pa ne pišem ja za ZG, za Zg sam napisal da bi uspio ispod 6,5, 5,5 i ispod mi je Varaždin. Glej žao mi je kaj morate živjeti u tom ZG, zbilja mi Vas je žao. ALi kaj da sad radim zbog toga? Ja od 3-4 sata Zagreba dobijem sifilis, kolko m ije taj grad ogavan, tak da razumijem frustracije.

Nebi mjenjal selendru za ZG nikad.

@ explosiv: a kaj imam zeznuti ako mjenjam dok on strelicu kaže? Pa valjda je neko pametniji od mene to tak "složio".. Mjenjam između 2 i 2,5k rpm. Mislim da je to optimalno za taj auto. Čim ode prek 3 počinje divljački vući, a za to jako rijetko imam potrebu.

Zadnje izmijenjeno od: Green_FanBoy. 19.09.2016. u 08:50.
Green_FanBoy je offline   Reply With Quote