Citiraj:
Autor santos
pouka - ne koristit dev rom zasad
ja ovakvih problema nemam, na global stable romu sam 
|
U tom romu leži zec

Masa ljudi zapravo nema razloga mijenjati ROM, a opet ga mijenjaju čim stigne. Ja sam ga promijenio jer sam MISLIO (i pročitao) da je to potrebno a ispalo je da nije. Osobno mi je MIUI 7 bio bolji od 8 , a sad se više ne mogu ni sjetiti zašto sam u međuvremenu bio i na Dev romu

Tak da... malo mi je bezveze bacati mob na neke dev romove i onda mu nabrajati mane. Meni je na stable romu kamera baš dobra na redmi 3 pro. Čak i noćna me ponekad ugodno iznenadi. Aparat ima dobru kameru za cjenovni razred u kojem se nalazi !!
Citiraj:
Autor tOta
Iskreno, mislio sam da je stanje dosta bolje što se tiče Xioamia i kamere, Mi5 bi trebao biti dobar, ali cijenom već zalazi u ostale flagshipove - pričam o kupovini od operatera ili domaćeg shopa gdje želim garanciju koju mogu lokalno ostvariti, a ne slati i slično. 
|
Kad netko počne sa "iskreno", a da nije bio pitan ništa obično nije iskren.
Možeš pojasniti šta si htio reći ?
Stanje sa xiaomijem i kamerom nije loše jer imaju solidne kamere za cjenovni rang u kojem se nalaze. Za Mi5 već treba kod nas izdvojiti oko 3000 kn, ali to je i dalje pola od cijene flagshipova "A" brandova koji se kod nas mogu kupiti. Ako se uvezu i na njih plate davanja te se osiguraju dijelovi i servis jednostavno ne mogu koštati kao u Kini, jer trgovac naime mora i zaraditi nešto.