View Single Post
Staro 18.09.2016., 11:11   #1204
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Evo napokon je projektor kod mene

Sve funkcionira kako treba a i po svemu što vidim projektor je stvarno novi. Došao je cijeli polijepljen sa onim jako tankim filmom folije koji se skoro pa i ne kuži (nekako ne vjerujem da su se išli zafrkavati s tim stvarima nakon refurbishanja, ali nikad ne znaš), nigdje nisam vidio ni najmanji trag ikakvog prsta ili bilo kakvog znaka korištenja, za lampu je uredno pisalo da je 0 sati korištena (iako se to vrlo lako resetira po potrebi tako da to nije zapravo pravi dokaz ali svejedno)...

Projektor je došao sa novijom verzijom firmwarea koji mi je dodao par dodatnih mogućnosti u naštelavanju slike, ima još tiši ventilator nego moj prošli (koji je stvarno bio jako tih, ali ovog brate praktički ni ne možeš čuti), i slika mu je oštra do samih rubova (ništa strašno, i to sam praktički samo ja zamjetio jer sam buljio u svaku sitnicu, ali prošli projektor je zadnjih 5-10% slike gubio malo na oštrini, nedovoljno da kažeš da slika nije oštra ali ipak malo vidljivo).

Tako da ne mogu reći da sam loše prošao, žao mi samo što nisam imao projektor za vrijeme godišnjeg pa da se mogu pošteno nagledati, ali što je tu je

Ali sad slijedi novi zajeb... što god da se dogodilo (neki prenapon iz bilo kojeg razloga, ili nešto sl.) - poteglo mi je izgleda i Marantzovu HDMI ploču. Ne mogu nikako dobiti izlaz na HDMI preko njega.

Bem se glupog, kao nakon što je projektor prestao davati sliku sam na brzinu testirao sve uređaje za svaki slučaj, a Marantza sam testirao samo tako da pušta zvukove sa par izvora. Sliku nisam doslovno imao na čemu testirati jer mi je jedino projektor primao HDMI.
Kud nisam testirao kako spada i posudio bilo kakav monitor/tv za test, budala

A garancija mi u međuvremenu istekla prije nekih 2 tjedna. Sad će biti veselo vidjeti koliko košta popravak ili (još više veselo, a i vrlo vjerojatno) zamjena pokvarenog dijela...
Igorr je offline   Reply With Quote