Citiraj:
Autor vorda22
ma to se uglavnom skvadra koja je preplatila neki brand name mobitel tri puta vise od xiaomija, tjesi da je kamera ta koja vrijedi par soma kuna..
|
Ok, ajmo ovako. Rekla sam da za 1260kn nit ne očekujem "flagship"/"brand" kvalitetu kamere. No to ne znači da ne smijem reći da nije baš nešto i da je prosječna at best. Moj prastari SE K810i je okidao bolje fotke nego moj Redmi 3S. Ali otom potom.
Moje mišljenje o Redmi 3S kameri:
- fotkanje u bilo kakvim uvjetima ne-idealne rasvjete je poprilično loše - fotka će biti ili presvjetla ili pretamna i obično dok napokon uspijem postići neki balans, trenutak koji sam htjela uhvatiti će već proći
- nastavak gornje stavke - fotka će na kraju izgledati dosta isprano, tj. "falit" će boje - kao da je netko ofrljio brightness i nije podesio contrast u skladu s njim
- kamera neki put neće fokusirati uopće
- kamera ne želi u većini slučajeva u mraku okidati fotke (makar rade viewfinder i flash) - ja sam na zadnjem dev ROMu sa xiaomi.eu
- u idealnim uvjetima, fotka pri zoomiranju postaje "akvarel"
- prednju kameru jako rijetko koristim pa nemam neko mišljenje osim da je puno bolja u lošim uvjetima rasvjete od Mi4c, ali isto mogu reći i za stražnju kameru
To su moje opservacije.
Sent from my Redmi 3S