View Single Post
Staro 18.09.2016., 10:22   #392
Sunbriel
Guest

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
ma to se uglavnom skvadra koja je preplatila neki brand name mobitel tri puta vise od xiaomija, tjesi da je kamera ta koja vrijedi par soma kuna..
Ok, ajmo ovako. Rekla sam da za 1260kn nit ne očekujem "flagship"/"brand" kvalitetu kamere. No to ne znači da ne smijem reći da nije baš nešto i da je prosječna at best. Moj prastari SE K810i je okidao bolje fotke nego moj Redmi 3S. Ali otom potom.

Moje mišljenje o Redmi 3S kameri:
- fotkanje u bilo kakvim uvjetima ne-idealne rasvjete je poprilično loše - fotka će biti ili presvjetla ili pretamna i obično dok napokon uspijem postići neki balans, trenutak koji sam htjela uhvatiti će već proći
- nastavak gornje stavke - fotka će na kraju izgledati dosta isprano, tj. "falit" će boje - kao da je netko ofrljio brightness i nije podesio contrast u skladu s njim
- kamera neki put neće fokusirati uopće
- kamera ne želi u većini slučajeva u mraku okidati fotke (makar rade viewfinder i flash) - ja sam na zadnjem dev ROMu sa xiaomi.eu
- u idealnim uvjetima, fotka pri zoomiranju postaje "akvarel"
- prednju kameru jako rijetko koristim pa nemam neko mišljenje osim da je puno bolja u lošim uvjetima rasvjete od Mi4c, ali isto mogu reći i za stražnju kameru

To su moje opservacije.

Sent from my Redmi 3S
  Reply With Quote