Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.09.2016., 09:13   #24098
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Green_FanBoy Pregled postova
Jer me trube općenito nemaju smisla na autima, osim ako ti pas/mačak spava pred autom da ga otjeraš (a to se toliko "često" dešava, da ti ta truba niti ne treba..).

U 8. god. koliko vozim trubu sam koristil jednom i to iz spomenutog razloga za otjerati živinu, pas je spaval na cesti i nije čul auto..

Trubentanje na semaforima ili u prometu je po meni čisti seljacizam.. Nikakve koristi osim dizanja nervoze i tenzija kod drugih sudionika u prometu.

A svatovi općenito nisu "my cup of tea" jer ne vidim potrebu ceremonija i retardacije ako želiš vrijeme/život provoditi s nekom osobom. To je valjda između tebe i te osobe, eventualno obitelji, a ne pol sela čija je jedina namjera dolaska alkohol/free hrana.

Isprika na , ali ako ste već pitali, objasnio sam svoje viđenje.

A kaj se mlinca tiće, ima 5,6k km, troši ispod 5 i pol litri, a zabava u vožnji neprocjenjiva. Nisam još čul ni jednu zamjerku ljudi koji su se vozili. Većinom su oduševljeni "kak to ide". Tako da se ne morate brinuti za njega. Tak dugo dok ne dimi ko neki drugi "hvaljeni" motori ja presretan.
trubis bezveze valjda zoves na svadbu ljude za koje znas da su tamo zbog tebe(vas)

za trubu po gradu se donekle slazem, jer nista neces promijeniti kod hrpetine likova koji se ili boje voziti ili ih bas briga kaj se oko njih dogadja...a takav je svaki treci...

sto se tice on-topica, nema mi gore nego procitat kad netko najbitniju stavku auta kaza da malo trosi

Sent from my MI MAX using Tapatalk
  Reply With Quote