View Single Post
Staro 17.09.2016., 11:37   #2163
Haxxy
Registered User

Datum registracije: Sep 2012
Eto probao sam i ja staviti ovaj fw 20.06.2016. negdje u 7. mjesecu. Dosada sve radilo, čak mi ruter bio stabilniji nego na prijašnjoj verziji(svako malo znao ili zablokirati na kratko ili se ne uspjeti spojiti kod 24h reconnecta), no sada apsolutno neiskoristivo. Jučer počeo zajebavati, ne može se uopće spojiti na ništa ali uredno piše da je na Internet spojen, kao da je zagušen. Restartao vezu par puta, radi normalno 2 minute i onda opet tako. Restartao ruter par puta, ista stvar. Ugasio wireless i za tu večer je radilo al eto sad ujutro opet. Probao od telekoma ruter da vidim da nije do mreže i eto radi normalno sada (samo što na ovom wireless ne radi, svaka čast tp-link ). Jedino nisam factory reset probao jer ni dragi bog više ne zna kaj sam morao sve zmišljavati da mi proradi veza.

Pretpostavljam da vraćanje na stariju verziju fw-a nije jednostavno kao i obični update? Ovaj od telekoma ruter jednostavno ne mogu podnjet a uopće ne znam da li ima igdje za kupiti išta normalno (i modernije) od ovakvih modem/ruter hibrida kakve telekom nudi. Drugi SX763 sam uspio 'zbrickat' kad sam prebacivao sa OpenWRT-a natrag na stock fw, imam uredno onaj failsafe UI ali nakon 30 pokušaja još uvijek ne želi reagirati. Ne znam da li se uopće isplati mučiti se još stim, da bar dođem na 75 pokušaja kako je c-shadow rekao
Haxxy je offline   Reply With Quote