View Single Post
Staro 17.09.2016., 09:14   #1611
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor ivosimec Pregled postova
Prije bih rekao da imaš dropove u bf-u zbog procesora nego zbog grafičke.
Dropovi nisu u BF zapravo, znaći Bf1 u dx12 mi je išao najniže sam vidio mislim 57 u jednom momentu a prosjek oko 80 fps-a sve do daske s momentima preko 110 fpsa i tako ako se dobro sjećam. Uglavnom ugodno klizi nonstop.

Arma,Squad, i recimo žestoko modificirani GTA 5 je počeo probleme raditi, ali GTA po defaultu ne, tkao isto cijelo vrijeme ide dobro.

Arma i Squad su poznati zbog problema , a ovo ostalo klizi. ( Razumni fps ne sada 200 )
Realno ovaj proc u mene iako je po defaultu može voziti i puno jače grafe.
Od 2500 k pa do danas najboljih i5 performanse u igrama su skoro identične.
Jedino koliko vidim baš 2500k u nekim stvarima malo ipak previše zaostaje ali recimo 35xx je više nego dovoljan, kamoli 4670k .

Pogotovo za Armu kada se dođe do bilo koje kuće performanse su se uvijek klale prepuni su im forumi ljudi s istim problemima od najgore do najbolje konfiguracije.
Doduše fore radi ču jednom sve klokati da vidim fps, jer je sve po defaultu a dobar je hladnjak na procu isto može povući

EDIT : Aha , vidim gdje si promislio da mislim na BF , malo sam post napisao zbrda zdola xd . Mislio sam da neke scene recimo pogledaš u pod što je normalno dobiješ drastično veći fps uvijek , a onda recimo gledaš
prema eksplozijama itd fps mora pasti, i to se zna osjetiti. Ali dapaće Zapravo BF1 je cijelo vrijeme bio ok u usporedbi sa Armom3 . Ona mi je bože sačuvaj, znaći fps može biti 100-130-45-80 fakat previše šeta.
Ljut sam na optimizaciju igara, jer kažem ti deafultni gta 5 izgleda prelijepo a klizi samo tako. Igra je otvorenog tipa, shaderi kazini sve je predivno , ona kiša pada efekt samo takav, grmljavina refleksije teksture bomba. I onda dođe Arma isto isto ide i onda hrkljuš

Potpuno realno mislim kartica je zvijer nećemo se lagati, ali hoću reči da uvijek može bolje i ove priće da će sljedeće 3 godine sve biti super ili da je potpuni overkill za 1080p rezu jednostavno ne stoje baš, ako ništa drugo
onda zbog neoptimizacije. Pogledaj tipa koja je grafa na playstationu 4 a kako igre izgledaju kada se optimiziraju. Po toj logici bi ovoliko jaće grafe mogle holodek vuć da su optimizirane

Zadnje izmijenjeno od: Michel. 17.09.2016. u 09:25.
Michel je offline   Reply With Quote