View Single Post
Staro 16.09.2016., 17:15   #1
vacs
Premium
Moj komp

vacs's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
windows 10 divx reprodukcija u banani

pozdrav,

danas sam se nakon polugodisnjeg izbjegavanja windowsa 10 natjerao ih staviti umjesto voljene sedmice koja nazalost na mom laptopu zbog nedostatka drivera i podrske nije radila najbolje (touchpad nikako, nvidiu mora onemoguciti i ventilator se sam od sebe nabije u iber)...no dobro, stavio ja desetku, sve sluzbene asus drivere osim graficke, za integriranu i nvidiu sam skinuo sa intel i nvidia stranice da imam zadnje verzije, pokrenem film i dogada se ovo

https://drive.google.com/file/d/0B9N...hTV1BaUFU/view

znaci to je sa bs playerom kad je stavljeno na nvidiu, kad stavim na integriraju jos je ok, malo se slika lomi i titlovi trepere ali sa nvidiom nikako ako krenem sliku razvlaciti tj povecati ili smanjiti

slucaj 1:

bez bs playera i bilo kakvih codec packova u windows media playeru jako lagga kad razvlacis sliku vrti

slucaj 2:

bs player bez dodatnih codec packova na integriranoj radi manje vise ok ali na nvidii nikako nakon rastezanja

slucaj 3:

bs player sa k lite mega codec packom isto kao u slucaju 2

dakle, kako je moguce da ovo smece od OS-a nije u stanju normalno izvoditi jednostan program kao sto je bs player tj jos gore je sto u vlastitom media playeru ne moze raditi kako treba dok je na windows 7 sve lijepo radilo (osim gore navedenih stvari ali su bar filmovi radili)

laptop je Asus GL552VW, i7 6700hq, nvidia 960m, 24gb ddr4, samsung evo 850 ssd 250gb i osuden sam na ovaj odvratan i jadan sustav od windowsa 10
vacs je offline   Reply With Quote