Citiraj:
Autor c-shadow
Iz mojeg iskustva, kamera na R3 pro u određenim uvjetima malo slabijeg osvjetljenja lošija je od R1 starog 2.5g. Kad ima svjetla, onda je ok. Taj PD fokus je brz, ali neprecizan,barem za objekte blizu. Napredak po pitanju optike kamere ako izuzmemo veću pikselažu i fokus nije nikakav za 2.5g razvoja istog modela. Dodatno je u miui v7 osakaćena kamera izbacivanjem npr. macro moda koji je postojao na starijim modelima.
Za MIUI 8 ne znam da li nosi kakvo poboljšanje, ne sviđa mi se i neću ga stavljati na mob.
@coconut
Traži stock kineski, poslije staviš štogod hoceš.
Ja kupio preko grossa, ali mimo akcije, iz kine i došao je mob neotvaran sa stock cn romom i otključan na tom romu bez čekanja i ikakvih zafrkancija.
Ne znam da li se za vrijeme akcije može birati rom, neka ti to Sasha provjeri.
|
istina, macro fali, ali obicno mobiteli (kamere) imaju problema sa tim fokusiranjem na blizu... bar ovi koji su meni prosli kroz ruke... sve kaj je blize od ne znam, 10 cm , postaje natezanje slikanja a da je slika izostrena...
i smeta me jos jedna stvar... oni battery profili... imam npr default i preko noci sam si slozio da prebaci u marathon... marathon iskljuci wifi i data connection. i onda ujutro dok ga vrati nazad u normal mod, data connection svaki j...ni put ostane iskljucen i moram ga rucno palit.... ima kakve solucije za to ?