View Single Post
Staro 16.09.2016., 09:20   #377
Sunbriel
Guest

Citiraj:
Autor tOta Pregled postova
Redmi 3s vs Redmi 3 Pro vs Mi4c

?

Po speckama čini se najbolji Redmi 3 Pro jedino ako zanemarimo CPU tu nisam našao točan info, vidim Mi4c ima Snapdragon 808.
Redmi 3S je bolji od Redmi 3 Pro, a Mi4c je neka druga kategorija. Imala sam Mi4c u rukama, ne dovoljno dugo da procijenim kakav je, ali mislim da će ti ga kolega oxer nahvaliti do nebesa :P
Redmi 3S je bolji što se tiče baterije i kamere kad sam uspoređivala sa Mi4c. Kamera u mraku na Mi4c je dosta loša, dok je na Redmi 3S prolazna, makar možda je to samo izolirani slučaj, jer sam samo taj jedan Mi4c isprobala. Kamera je i dalje shit na Redmiju, ali to je za očekivati.
Što se tiče 3S vs 3 Pro, tu sam dilemu imala prije kojih mjesec i pol dana. Uglavnom, 3S kao ima mrvicu bolji battery life, bolji CPU i GPU i dolazi sa Androidom 6.0.1, dok je 3 Pro i dalje na Lollipopu i tako će najvjerojatnije ostati jer je Xiaomi u pitanju. Ako ti te razlike ništa ne znače, onda je bolje uzeti 3 Pro jer je jeftiniji. Ali ako igraš igrice, onda 3S jer su na 3 Pro igre tipa GTA neigrive.

Sent from my Redmi 3S
  Reply With Quote