Ne znam!Nema mi logike stavljat njih u prvih 11,kada imaš Moratu,Kovu,Hamesa,Lukasa i Asensia na klupi.Ovi su svi u top formi i igraju odlično.Eventualno Benzemi i Ronaldu dati po 30 minuta,kada je već sve riješeno.(Dobro,realno za Ronalda to ne vrijedi niti pod razno)!
Ovako je dobro ispalo.Ali da se jučer dogodio poraz!Onda slijedi teško gostovanje u Dortmundu ,gdje također poraz nije nemoguć.Bili bi u teškim problemima.
Ali velim ,dobro je ispalo.S trenerskog stajališta ,Zidane je fulao sastav,pogotovo što ima igrače u formi na klupi,a Sporting nije nimalo naivna ekipa.Bude tu svega u ovoj skupini.
Ne treba ovoj ekipi nikakav Kante.Imamo takvog u Casemiru ,a i Kroos može igrati destruktivca.Po meni jučer je više falio jedan kreativac prema naprijed ,jer je ponovno bio veliki jaz između ovih trojice naprijed i Modrića koji je opet više bio otraga nego naprijed.Zato je Sporting i imao posjed.Ovaj 4-3-3 s igračima kojima raspolaže Real nije efikasan kao 4-4-2.To puno bolje izgleda.Trebalo je krenuti s Kovom umjesto Casemira i Moratom umjesto panja i bila bi to laganija tekma.Ovako smo opasno visjeli.