Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.09.2016., 18:35   #24022
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Hmmm? Explain?

Starci nedavno uzeli 508 automatik i svatko kad velim da je automatik vele da bi bolje i jefitnije bilo da je manualac.
to sto vele ljudi koji ga nikad u zivotu nisu vozili ti jako puno znaci. rekla kazala bullshit.

Citiraj:
Autor CatKiller Pregled postova
Jeftinije = da, ali sad bolje... nakon 3 godine sa DSG sluzbenjacima, nisam ni trena dvojio koji mjenjac zelim u privatnom autu.
bas to, uglavnom ekipa sere na automatike jer ih u zivotu nije nikad vozila, ili se jednom vozila sa stricom iz njemacke kada je dosao sa Opel rekordom iz 1984 sa automatikom koji se davio na svakom saltanju.

Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Nekoč davno, mislio sam da su Ameri glupi pa ne znaju voziti ručni mjenjač.

Nakon vožnje automatika, zaključio sam da smo mi glupi jer mislimo da je ručni mjenjač iz nekog razloga superiorniji...
tocno to.

Citiraj:
Autor danijel_b Pregled postova
Nekoć davno je i bio superiorniji
unazad 15 godina su automatici jako jako dobri, a da ne kazemo da novi dsg i slicne izvedenice( zapravo vec stara tenologija sa dva kvacila jer je VW izbacio prvog tamo 2003-e)

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Nisam vozio Golfa GTI od petice i ta mi je bila jako dosadna za auto sa 200 konja, jos je bila DSG koji se rapsal taman nakon garantnog roka. Da ne zavrsim sve crno, auto je od tog kvara do danas bez greske.. Od kraja VR6tica mi je Golf R malo bezveze..
golf v sa dsg prve serije su imale tvornicke greske.... nazalost. Kasnije je to ispravljeno.

Imao sam priliku voziti ovo par dana, pa to je takav gust da ga nijedan rucni mjenjac ne moze dati. A vozio sam svega i svasta.

https://youtu.be/sS-DPsAIKVg

Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 15.09.2016. u 18:40.
Gabre je offline   Reply With Quote