View Single Post
Staro 15.09.2016., 11:14   #3527
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Ne znam baš dal bi botovi odradili svoje. Jel za riješit Tirpa/Bisa treba znat gdje ciljati. Ako gađaš bok, malo iznad vodene linije u palubu ili poželjno pod prednje kupole za 20k salvu (to samo ispod 10km, za preko 10km gađaj sredinu iznad vodene linije). Taktika rješavanja njemačkih T8 sa NC je prvo smekšavanje na daljinu gdje su osjetljivi na plunging fire radi slabog oklopa na palubi. Dok prilaze pramcem ciljaš u nadgrađe kao drugi korak. I kao treći korak pod kupole kad ili idu u drive-by ili za okret radi lansiranja torpeda. Ako nisam barem 10 Tirpitza na taj način poslao na dno kad su se poveselili "evo još jedan NC za torpediranje". Zadnji je fasovao Bismarck u capu sa salvom od 20k pod prednje kupole. Prethodno je popio citadelu na 14km.

NC je strašno mekan (ne kao Iowa, ona je putar i 8" ju citadelira kroz bok) čim pokaže više od 30° od pramca. Ali je na pramac skoro neprobojan. Tako da ja mislim zašto ekipa smatra da će NC bit brod za Ranked (za one koji ga znaju igrati) je radi super oklopa na pramac i uvjerljivo najboljeg AA. To i zato što ima poprilično precizne topove koji udaraju ko mazga kad sjedne kako spada.

No, NC ne može parirati jurišu u cap secondary build & Hydro combo koji ima Bismarck. Tako da ako naletiš na potato DD u svom timu, možeš si donekle pomoći i sam odraditi njihov posao s 'Markom dok isto nije moguće sa NC.

A ovo za "slatko" kako NC udara preko 15k salve njemačkim BB-ima, Blade je posvjedočio 25k salvi Gneisenau koji mi je bok pokazao na malo iznad 10-12 km. Što ne znači da ja nisam sa istim tim Gneisenauom pobrisao NC par partija kasnije - stvar je do violiniste, ne do violine.

EDIT: I ovaj drive-by Amagiju je čisto rezultat znanja gdje je najslabiji - ciljao sam pod stražnje kupole za 4xcitadele.

EDIT2: Da ne radim dva posta za redom:

Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
evo sa eu servera, marko ubija

treba uzet u obzir da su vecinom bolji igraci navalili na marka i da ce se to razvodniti sa vecim brojem odigranih partija

Bismarck Germany 141,404 54.80% 65,286 1,657 1.7 1.0 2.7 43% 28% 0%
Amagi Japan 1,393,635 52.06% 58,230 1,285 1.8 0.9 2.2 50% 23% 0%
Tirpitz Germany 2,728,086 51.15% 52,371 1,438 1.5 0.8 2.0 47% 24% 8%
North Carolina USA 1,909,293 49.91% 51,641 1,280 1.5 0.8 3.4 49% 21% 0%
Apsolutno za očekivati. Em je brutalan sa secondary / hydro combo, em je možda i najpoznatiji i najpopularniji BB iz WW2. A cijela KM BB linija lagano overperforma tako da su nerfovi izgledni u skorijoj budućnosti. Meni je zabavan samo za gledati YT gameplay filimiće, a još ga nisam ni otključao.

Carolina je friško buffana sa još jačim AA, boljim gun sigma i puno poboljšanom putanjom stražnje kupole. Amagi je najmekaniji od T8 BB-a, i tu je jedini sniper. Njemci su brawleri, a NC negdje između. Tako da će za pravu statistiku trebati pričekati još koji mjesec. Em dok se broj BB-a po partijama smanji em dok se jazavci dočepaju najviših tiera.

U svakom slučaju očekujem najviše njemačkih BB u novoj Ranked sezoni.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 15.09.2016. u 11:30.
T}{OR je offline   Reply With Quote