Citiraj:
Autor MikaHR
Osim u novim/novijm igrama gdje već kaska za 470, a stanje se ne bude popravljalo u korist 105..."1060 3GB"
A to kupovanje da prodaš za godinu dana....toj grafi će cjena tako pasti da ne vidim smisla ;P ak već trebaš nešto za godinu dana uzmeš neku rabljenu 380/x koja će za godinu dana tako i tako imati istu cjenu/performanse kao ta 105..."1060 3GB" ;P
|
Eto na, red team attacks

Salu na stranu, kao sto sam vec ranije spomenija - ne znam koliko mozemo pricati o long-term koristenju, jer taj pojam je sve kraci i kraci. Cak i za korisnike high-end grafi a kamoli ne ovih u segmentu do 200-250e. Ja samo kazem da je trenutno stanje takvo kakvo je, a to je da 1060 3gb outperforma rx470 4gb u vecini naslova (prema reviewerima kojima ja i jos mali milijon ljudi vjeruju). Oce li to biti tako za godinu-dvi, ne znam. Nisam vidoviti milan

. Osobno, gledam performanse out-of-the-box (izuzev oc modela) jer me neka ljuta overklokiranja ne zanimaju previse (pretpostavljam kao i vecinu ljudi). Malo tko ce drzati grafu u max oc-u za 24/7 igranje, osim ako mu ne smeta imati "usisivac" kraj sebe...
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Što se tiče odnosa 1060 3gb vs 470 4gb deus ex:md je vjerojatno worst case scenario za 1060 3gb, em je vram hog, amd igra + dx12 (470 4gb malo jača od 1060 6gb). Nema 1060 3gb u tom testu, ali je vjerojatno još malo ispod. U većini ostalih naslova je konstantno ispred, pa ako će se oni igrati u godinu dana...
Ali definitivno nije kupovina za zaguzit s njom 3 godine.
|
Dobro sroceno kolega...