Ajde da i ja podjelim svoje iskustvo s vama:
Na informatici : To sam imo u 1. razredu teoruju sam samo sat prije napiso u wordu i sejvo je na neko mjesto di je nikakva budala nece moc naci a pod testom mozes imat ukljucen komp.onda samo otvorim word i prepisujem kad profa dolazi zgasim ga i to je to...
Na Latinsko:to mi je laganica saamo napisem sve nastavke ne klupu i to je to,ili na stolicu ispred mene nikad me nije skluzila a ni nikog drugog...
Matisa:Smijemo imat formule i kalkulatore na satu pa mi netreba salic,al ako svejedno ne znam rjesit test ispod klupe si prije sata istrgam par papirica i ovim kaj su dobri matematicari saljem papire sa zadatcima i rjese mi ih to uspjeva pogotovo kod ispravaka....
Hrvatski:Jedna od jacih fora,prije sata kad pisemo test iz lektire prepisem lektiru od nekoga na papir(a posto u testu iz lektire nema pitanja nego samo moras opisivta radnjiu)onda samo uzmem papir i pisem gluposti,pred kraj sata samo zamjenim papire i predam uspjelo je 100% i svaki pt dobijem 4....
Iance zgodna fora je salabahter obljepit seotepom pa se moze umetnut u dlan a da se ne guzva...ima jos pun kurac fora,ak imas recimo kemijsku po kojoj mozes pisat to pali kod profesora koji su strogi napise si godine iz povjesti ili slicno,a imaju i one kemijske iz kojih mozes izvlacit rolice papira....(tu s rolicama jos nisam probao)