12.09.2016., 22:52
|
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2016
|
Citiraj:
Autor Markos
Iskreno mislim da ti te 2gb rama neće pomoć previše(ja planiram ubaci 2x8gb i to je to)isprobao sam sve nove igre i laptop trga,pogotovo za te novce ali to je moje mišljenje,jedino mi je žao što nisam dao više novaca da dobim osvijetlenu tipkovnicu recimo,ali za 5000kn je ovo vrh,da razlika je velika između 940m i gtx 950m,isprobao sam 940m,ona je onak po meni za hd gaming,a 950m može na full hd dobro povuć,meni mix postavke witcher 3 na high,gta 5 isto bez beda,pa sam isprobao doom i zadnji wolfenstein,isto bez beda vrti,ssd je svakako plus,ja sam win stavio na njega i laptop leti,tipkovnica je dobra,nije ekstra ali dovoljno dobra,šta se tiče grijanja u gamingu,nije strašno,laptop ostaje tih,malo se ugrije al nije to ništa,baterija dosta dugo drži,ekran je po meni jako dobar,boje,kontrast,i šta još,sve u svemu ja sam jako zadovoljan s njime za sada,jedino ak mi uleti neki laptop sa gtx 960m 4gb pa ga zamjenim,ništa ispod toga,ovaj acer obavlja sve kaj treba
(Krivo su napisali nije 6gb ddr3l memorija nego je unutra 6gb ddr4 2133mhz,usb 3.1 naravno,gtx 950m 2gb ddr5,kingston ssd 96gb)
|
Puno hvala na informacijama, pomoci ce u odabiru. 
|
|
|