Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.09.2016., 07:17   #23953
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp
 
Blue_Fatal1ty's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Čazma
Postovi: 1,728
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Vezano za taj autić. Bio sam, pogledao i nisam kupio, još.
C/P s drugog foruma:


Limarija je u solidnom stanju, ima od parkinga oštećenje lima iznad desnog zadnjeg kotača, ali nije skinuta boja, samo malo spigano. Ne vidim da je udaren igdje, nema nigdje ni oštećenja od korozije, jedino je auspuh malo hrđav. Unutra ništa nije slomljeno, od opreme sve radi. Jedino dijelovi koji se diraju rukama su oštećeni: ručica mjenjača, rukohvati, i počela se guliti boja s tipki za prozore. Kvačilo je malo potrošeno, pri otpuštanju "hvata" tek od pola, mjenjač je malo tvrđi nego što sam navikao i hod je malo duži, ali u sve brzine glatko upada. E da, nema original ključ, već samo onaj zamjenski bez skakavca. Koliko uopće dođe novi ključ za Pežola?

Eto. Raspisao sam se.
Uglavnom, cijena s oglasa je 3900€, ali on želi prodati, ja kupujem gotovinom, vjerujem da se može pregovarati. Jedino me muče ti podvučeni dijelovi, ak mislite da to nije normalno potražit ću nekog PUG mehaničara, pa popričati malo.
ako ide zrak na otvoru gdje se toci ulje onda je motor pri kraju. Nesmije tamo ic zrak. Ja bi auto zaobisamo samo zbog tog detalja.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote