View Single Post
Staro 10.09.2016., 15:56   #1457
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Znači, oba dvojica ste prešli sa GTX970 na GTX1060, time da @Smoki_Gs imaš istu kištru, a @zvonac je imao istu grafu.

I kakve su razlike GTX970 vs GTX1060 u performansama?
Ovako,igre koje ja igram nisu neke reprezentativne,ali npr igram RUST (znam da je igra early acces),u njoj sam imao puno problema sa 3.5 GB RAMA jel je igra konstantno na 3.4-3.8 GB,ovdje tog nema i igra leti,ostalo sto igram Dota2,WoWs(sad puno manje neg prije,vrijeme jbg),GTA5(puuno manje dropova sa 60 FPS),Tomb Raider novi(sve max,DX12,vsync,bench od igre izvrti 60FPS),Dark Souls 3(tu sam i prije imao 60 lock)... Ajmo jednostavno rec da onih par FPS sto je 970tki falilo do 60 lock na FHD(govorim o stock ,bez OC-a),1060tka to ima. Sinoc sam se dokopao DOOMa novog pa cu to probati Jaca jest uglavnom,sada jel nekome to puno/malo u to necu ulaziti,ali meni je opravdala prijelaz s 970.
Ja sam osobno presao jel sam imao neki dobar deal,sto se tice igri koje igram 1060 mi je overkill,ali mi je drago da je tu sad kad je imam Kako mi je komp slozen,uz krevet gdje spavam,navecer gledam filmove/serije i nista se ne cuje iz kutije,tako rec da je pasivan PC u idle... Ali,ako imas neku zelju da odvrtim bench,imam podosta igara pa mogu instalirat i odvrtiti.