View Single Post
Staro 10.09.2016., 12:08   #1425
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Novi update sa mojom situacijom... Jucer kroz jutro zva SZK, za zivo cudo spojili me sa nekim normalnim i komunikativnim likom. Nakon sto sam detaljno objasnija situaciju, ocekiva sam nekakav otpor ili uvjeravanje da mi je Speedshrott bolji itd. itd... No na moje cudjenje ovaj ko iz topa kaze nema problema, napisat cu vam zahtjev za promjenom routera i staviti napomenu da inzistirate na ZTE-u. Nije proslo ni 24h, tehnicar me jutros zove oko 9h i dolazi ugraditi ZTE, sve proslo bez problema. Kaze mi covik da generalno rade na skracivanju petlji i da su dobili nalog ("naredbu odozgo") da ugradjuju Speedshrott svima. Navodno netko ima neke koristi od toga... Nadalje kaze da upgradeaju centrale na G.fast kao sto kolega @kopija kaze, te da mi ne moze garantirati da ce sve raditi kako triba jednom kad me spoje na novu centralu koja je cca 500m od mene. Iako kaze da nebi tribalo biti problema jer ZTE podrzava sve sto i Speedport ali ako slucajno bude da ga zovnem i da ce mi opet napraviti rosadu sa routerima
Sn4k3 je offline   Reply With Quote