View Single Post
Staro 09.09.2016., 11:27   #616
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Tvrdi, sipaš stvari bez dokaza. Gdje ti vidiš da prodaja rapidno pada i da neće moći tako još dugo? Apple ima svoju bazu korisnika i kupaca. Boli njih k što je tebi skupo i što ti misliš. Kao i što boli k mercedes što recimo misliš o novoj S klasi.

Stoga čemu pišeš 5. put zaredom istu stvar. Ako te iPhone ne zanima, zaobiđi temu.

@nick praskatnon

Kao i svaka multimilijunska kompanija

iPhone nije budget proizvod, to mora biti jasno. Niti je filozofija firma da radi budget mobitele.
Informacija od frenda koji radi u Istyleu, ne lupam bezveze. Slično je i drugdje u EU. Jedino veli da u americi još dobro ide. Isto tako on mi i reče za SE model da je napravljen kao odgovor radi konkurencije.
Kako to misliš ajfon me ne zanima? Zanima me koliko i tebe kojem smeta nepostojanje SD utora a posjeduješ Samsunga. Doma imam ipad i jedan ajfon 5s (ljepša polovica je veliki fan, jebiga). Njihovi tableti su odlični ali o ajfonu bi se dalo raspravljati.
Kao što bi se dalo raspravljati o kvaliteti i cijeni mercedesa. Vremena su se mijenjala i sad postoji i nešto kao Lexus i sl. za manje para a mečkica više nije tako kvalitetna niti ima neke inovacije kap prije a tako i danas postoje dobri mobiteli koji imaju jebeni utor za SD i jako su kvalitetno napravljeni.
Kužim ja da s fanom nemreš raspravljati ali kad se stvari stave na papir Ajfon 7 je super mob ali ja ne vidim neke "ground braking" featurese a vidim veliku cijenu. Kad bi krcao veliku lovu na mob rađe bi uzeo nešto od androida a za ostarak love otišao 3 puta na skupu večeru i jeo ko konj. I ostalo bi mi još para.
Ajfon 3 je bio nešto što nije imalo ravna na tržišu. 4ka isto odlična ali tu su već počeli kaskati (ali naša 4ka još funkcionira). I onda kad mi neko priča bajkice o telefonu kojeg su reciklirali do 6ce....ova 7ca je tek neki iskorak ali velim, ne vidim neke velike novitete...osim te 2x kamere....Što bi tek bilo da se raspišemo o njihovom (inače prilično fluidnom) IOSu koji (opet namjerno) kad se updejta na stariji model ajfona više ne radi tako fluidno. Izuzetak su ipadi.

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 09.09.2016. u 11:37.
Tvrdi je offline   Reply With Quote