Citiraj:
Originally posted by Gigi1
Komentar na utakmicu: Najbolji imaju sreće, mi smo bili lošiji-nismo niš pokazali-al smo imali sreće, i to je to.
Kaj se suca tiče-katastrofa-taj mi više nebi sudil tekmu rudeš-zet, a kamoli 1. HNL.
Kaj se navijanja tiče, Armada je prestala sa navijanjem oko 34 minute, nešto prije gola, vođe su prestale voditi navijanje-zašto?-neznam, sve u svemu ispali ste loši navijači.
Drugo pluvrijeme se orilo: Serbus Zagreb+još mnogo toga.
|
Ma da naravno odmah losi nakon jedne tekme a to sta vi gadate svoje igrace sluzi vam na cast...a ti decki sta su vikali Serbus Zagrem + jos mnogo toga su vjerojatno njih 80% iz Rijeke i vjerojano nisu nikada bili na tekmi Dinama toliko o vasim "navijacima"....bolje da se ne prepucavamo...ajde uzivajte idem uciti malo!
Jebes HNL tu bi se dalo raspravljati do besvjeti i nista se iz tog raspravljanja ne bi izvuklo.
Sta se tice ostavke Scorie ovi oko njega(Jezic,KOLJANIN) sada seru pa zao nam je postovat cemo njegovu oduku,a gamad je jedva docekala da ode da nam uvale jos jednom dalmosa nakon Katalinica i sigurnih 6 bodova za Hajduk...To je stvarno fascinantno kako se kod nas mjenjaju treneri,umjesto da se potrude ga ostaviti jer je covijek napravio rezultat a mozda cak je imao i neku igru ona ga lijepo sjebu i onda izjave mi zivimo za ovaj klub blabal,,,ma mrs stoko jedna! Ufffff......
Jezim se od tih ljudi ....