Citiraj:
Autor kopija
To što su ti mučki uvalili Speedshrot znači da si spojen na FTTC i da ćeš uskoro uživati u G.fast beneficijama. Za sada G.fast testiraju samo na FTTC i Speedportu. ZTE također podržava G.fast ali forsiraju Speedshrot iz nekog razloga. Dakle, svako zlo za neko dobro, možda.
Izvor: Tcomov tehničar s nickom PC-stručnjak s Bug foruma, neda mi se tražit link. Čovjek je legit.
Tcomu se tresu gaće izgleda zbog ovog:
pa krenuli grlom u G.fast.
|
Kolega cisto se nadam da si u pravu, ali svejedno sam odlucija svoje. Ili ce mi vratit ZTE ili prekidam ugovor, do toga je doslo. Ne samo zbog te famozne promjene routera, nego zbog svega sto se dogodilo zadnjih pola godine sa Tskumom (da ne pricam sad sve bezveze), ovo je samo kap koja je prelila casu. Toliko me iznerviralo jucer da sam bio spreman razbit ovo govno od zid, pogotovo kad je pocela pucati veza radi kombinacije torrent + youtube itd... Zaista me zanima kako ce se ovo sve odigrati
Citiraj:
Autor back2quick
možda je pod antene mislio na čipset, u speedportu je drek dok je u zteu atheros. nije da se zajebavam toliko s tcomovim ruterčićima kao prije no imao sam priliku iz zagušenog okruženja testirat oba i sa ztea uspio povuć 15Mbps dok je drek propustio jedva 5Mbps
|
Da, tocno...