View Single Post
Staro 08.09.2016., 00:03   #1676
Getriba94
Premium
Moj komp

Getriba94's Avatar

Datum registracije: Jun 2016
Citiraj:
Autor Nixis Pregled postova
Miša mu, ako je kutija koliko sam shvatio (baš kutija kartonska) bila oštećena onda si to morao na šalteru primjetiti, pogotovo ako si ih nosio ko bebu u naručju.

Ja bi da sam na šalteru isto tako postupio jer ima svakakvih ljudi, a prodavači moraju sebe zaštiti (ne kao firma, već kao jedan čovjek na šalteru).

Zamisli neko kupi zvučnike, vrati se za 1-2h i kaže prodali ste mi udubljene i razbijene zvučnike.

Vjerojatno bih pomislio da su ti po putu ispali.

Isto je kao da se vratiš nakon 2h sa razbijenim ekranom moba to ti niko neće zamjeniti.
nebi primjetio jer to nije ostecenje da je opalo iz kamijona pa kutija ima rupcagu , to je sitno nagužvanje na samom kutu koje se ni ne primjeti ako se ne zagledaš.

a i ako se zagledaš ne stoji mi kutija na polici nego zvucnik, ne?
nije to poderano nego ko da je netko kutiju stisno u transportu

problem je što logitech tako uzasno loše spakiro zvucnike (osim ako ekipa u protisu ih nije prepakiravala)

na samom dnu kutije je spuzva debljine brat bratu 4 milimetra na kojoj stoji woofer , a dva rubna kuta woofera su na samim rubovima kutije.

i doslo je do nagužvanja kutije i samim tim rub dobio po kapi , to je sitan vizualni problem al jebemu ak sam platio nove zvucnike necu ih gledat sa deformacijama na polici

EDIT: sad gledam na youtubeu video unboxing tih zvucnika i križam se.
niti jedan zvucnik nije bio zaljepljen kod mene nego samo tutnut u vrecicu , a subwoofer bi trebo bit zaljepljen u vrecici i kartonskom trakom obavijen , znaci nista od toga nije bilo serijski zapakirano,
majmunare se u ducanu i prodaju upotrebljavanu robu.

Zadnje izmijenjeno od: Getriba94. 08.09.2016. u 00:54.
Getriba94 je offline   Reply With Quote