Citiraj:
Autor Nixis
Miša mu, ako je kutija koliko sam shvatio (baš kutija kartonska) bila oštećena onda si to morao na šalteru primjetiti, pogotovo ako si ih nosio ko bebu u naručju.
Ja bi da sam na šalteru isto tako postupio jer ima svakakvih ljudi, a prodavači moraju sebe zaštiti (ne kao firma, već kao jedan čovjek na šalteru).
Zamisli neko kupi zvučnike, vrati se za 1-2h i kaže prodali ste mi udubljene i razbijene zvučnike.
Vjerojatno bih pomislio da su ti po putu ispali.
Isto je kao da se vratiš nakon 2h sa razbijenim ekranom moba to ti niko neće zamjeniti.
|
nebi primjetio jer to nije ostecenje da je opalo iz kamijona pa kutija ima rupcagu , to je sitno nagužvanje na samom kutu koje se ni ne primjeti ako se ne zagledaš.
a i ako se zagledaš ne stoji mi kutija na polici nego zvucnik, ne?
nije to poderano nego ko da je netko kutiju stisno u transportu
problem je što logitech tako uzasno loše spakiro zvucnike (osim ako ekipa u protisu ih nije prepakiravala)
na samom dnu kutije je spuzva debljine brat bratu 4 milimetra na kojoj stoji woofer , a dva rubna kuta woofera su na samim rubovima kutije.
i doslo je do nagužvanja kutije i samim tim rub dobio po kapi , to je sitan vizualni problem al jebemu ak sam platio nove zvucnike necu ih gledat sa deformacijama na polici
EDIT: sad gledam na youtubeu video unboxing tih zvucnika i križam se.
niti jedan zvucnik nije bio zaljepljen kod mene nego samo tutnut u vrecicu , a subwoofer bi trebo bit zaljepljen u vrecici i kartonskom trakom obavijen , znaci nista od toga nije bilo serijski zapakirano,
majmunare se u ducanu i prodaju upotrebljavanu robu.