View Single Post
Staro 07.09.2016., 23:31   #540
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Nadalje, jasno da je internal storage brži, ali na SD kartici držiš slike i videoe koji su "preteški" za telefon.
Kod mene recimo Sandisk Extreme 64GB radi odličan posao. Poprilično je brza, a 4K snimanje na sebe prima ko od šale
Pa iz istog razloga imam i ja sd karticu, samo je osjetno skuplja scandiskova od 128gb. Iako iskreno, vec pola godine ju ne koristim. Nisam imao mobitela za nju.

Mislim da mi vise radi prostora ne treba. Jer google photos to lijepo pocisti i backupira, a uz 5gb prometa na bonbonu lako skinem sliku kad mi treba.

Samo prednost sd kartice je sto na nju ubacim i mjuzu, a slike su vec spremne kad promjenim mobitel. No zanimljivo, osim htc 10, svi ostali mobiteli koji mi odgovaraju ne podrzavaju sd karticu (nexus i op3).

A sve cesce cemo vidjati 128gb i 256gb storage, tako da ce i sd kartice laganini u mirovinu. Ili ce ih naslijediti onaj vrag kojeg je samsung nedavno predstavio