View Single Post
Staro 07.09.2016., 23:24   #539
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Nisam nikad, ali ama bas nikad imao problema sa vodom i mobitelom. Naravno, uvijek postoji sansa. A koristio sam sve mobitele i po kisi. Meni IP certifikat ne zvuci ok kao vecini, jer to uglavnom znaci osjetno losije zvucnike (pogledaj s7 recimo).

A izmedju zvucnika i IP certifikata, uvijek bih izabrao ovo prvo.

SD karticu bih volio na svakom mobitelu. I koristim ju gdje mogu. Ali sam se odavno pomirio sa time da na iPhoneu istu nema sanse da ikad ugledamo. Prvo radi appleova profita (treba prodati ove 256gb iphone uredjaje), a drugo jer one ipak rade osjetno sporije od flash storagea.

Pogledah par videa na jubitou. Rijetko koji sa jet black verzijom. Ali je prekrasan u crnilu
Mene zvučnik ne zanima. Meni je bitno da čujem mobitel kak zvoni, nije mi toliko bitno kvaliteta zvuka i više volim IP67.

Nadalje, jasno da je internal storage brži, ali na SD kartici držiš slike i videoe koji su "preteški" za telefon.
Kod mene recimo Sandisk Extreme 64GB radi odličan posao. Poprilično je brza, a 4K snimanje na sebe prima ko od šale

Ali kako je tako je. Svi mi imamo drugačije afinitete. Čak bi o ovom iP7 razmišljao da nisam uzeo S7, ali budući je taj VIP ugovor preko kojeg imam jeftine mobitele zakucan do ožujka 2019., do tada ko zna
Brko je offline   Reply With Quote