View Single Post
Staro 07.09.2016., 17:56   #275
Buda999
Registered User

Datum registracije: Aug 2014
Citiraj:
Autor eKICh Pregled postova
Kod mi flasha koju verziju si koristio mi flasha i dali su windowsi 64 bitni. meni isti mobitel isti problemi s google playom ja ga kod hk goldwaya uzeo pretpostavljam da i wow uzima tamo, uspio sam na kraju rijesiti da sam koristio ovaj tutorijal:
http://en.miui.com/thread-254606-1-1.html
skini taj miflash i instaliraj tu verziju, tada odi i unistaliraj drivere u device manageru i kad ih ponovo instaliras gledaj da driveri budu iz tog miflasha kojeg si instalirao, kad ti jednom proradi postupak flashanja traje od 3-5 minuta ovisno koji rom stavljas kasnije dalje funkcionira i obavezno ovo disejblatiDriver Signature Enforcement imas tamo opis kak to disejblas tj link.
zapravo savijet prvo unistaliraj svoj miflash obriüi u device manageru drivere tj unistaliraj ih, skini onaj miflash instaliraj ga i dalje samo sljedi korake tutorijala moralo bi raditi meni jeste!!
Pa probao sam i taj MI flash koji ti navodiš a i noviji sa jednog drugog tutorijala sa stranice xiaomitips. Sve je rađeno na WIN 8 64bit. Sad upravo pokušavam na drugom PC-u na kojem nije ništa instalirano dosada od android drivera i ima WIN 7 64 bit. Javim šta se dogodilo.
Buda999 je offline   Reply With Quote