Poštovani forumaši , danas sam rezervirao logitech z333 zvučnike u protisu i dosao ih podignuti.
Pred prodavačem sam digo poklopac kutije tek tolko da vidim na brzinu dali je sadrzaj unutra.
Dolazim doma otvaram zvucnike i subwoofer nagnječen u kutu,
pogledam kutiju i na kutiji nagnječenje , vidim ljepljive ostatke
zastitne naljepnice koja osigurava kutiju i zakljucujem da je ona prije postojala... znaci otvaran je proizvod i ranije , nisam dobio novi proizvod!
U meduvremenu ih kontaktoram telefonom i odlucim odmah krenuti nazad.
Vracam se u ducan s namjerom da ce mi proizvod odma biti reklamiran na što dobivam odgovor da sam ja obavezan u njihovoj trgovini rastepsti sve dijelove i pregledavat dali imaju ikakvog mehaničkog oštecenja i kako sam ja kao kupac apsolutno nezasticen u ovom slucaju i mogu samo cekati na blagonaklonost servisa.
Ducan tvrdi kako oni nemaju nikakvog saznanja da su zaprimili otvaran i ostecen proizvod te kako taj proizvod nipošto vec nije kod njih i reklamiran.
Servis u narednim danima (rečeno sutra) moze odluciti sto ce biti sa proizvodom. A od pocetka se aludira na to da kako ja mogu dokazati da ja proizvod nisam oštetio.
Znaci oni su ograđeni od toga da su mi prodali otvoreni proizvod pod odgovorom da oni zaprimljene proizvode niti ne pregledavaju kada im stignu (zanimljivo).
Prodavac za pultom nije negirao da proizvod bio otvoren bez zastite.
Ukoliko servis odbije reklamaciju ja cu dobiti nazad oštećeni zvucnik koji danas sutra niti nece imati garanciju jer ce servis imati spreman odgovor da je nastalu uslijed mehanickog kvara.
Ne moram niti napominjati da sam zvucnike nosio kao bebu u narucju do stana ili da koristim mob star 2 godine bez ijedne crtice sto valjda nesto govori o mojoj pedantnosti , kao nagradu dobijem ovo!
Ja vas molim da me sugerirate koja su moja prava kao kupca povodom ovog slucaja jer sam dobio odgovor da sam totalno nemoćan pa cak i da je propust moj.
Unaprijed vam se svima srdačno zahvaljujem na pomoći.