View Single Post
Staro 06.09.2016., 13:18   #1179
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Jucer popodne sam po.prvi put gledao par clipova i demo clipova sa atmos zvukom, na referentnoj glasnoci, svratila zenina sestricna sa zarucnikom pa sam mu malo radio demonstraciju kina.
Dragi isuse sto ovo stvara pri vecim.. glasnocama haha bolje zvuci nego kino hebo me pas
Je da su mi se djeca na gornjem katu prestrasila i da se cijela kuca tresla haha ali atmos stvarno daje trecu dimenziju zvuku u prostoru. A ja imam pocetni bazni 5.1.2 setup. Kako to mora zvucati u 7.2.4 ili vise mogu se samo mislit. No to je vec skipa jako igra jer treba jaci receiver i dodatna pojacala jer mislim da trenutno rijetki receiveri uopce idu iznad 7.1.4 bet dodatnih pojacala koja se onda spajaju na preoute po dobivas 9.1.4 itd
Eh, to mi je jedna od stvari koje bi volio i sam ugraditi... ali otom potom, nemam nekako volje već sad mjenjati pojačalo

Nisam još doživio atmos, moram se sprijateljiti s nekim tko ga ima

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Evo idem u najmoderniji IMAX u Kanadi, sa najnovijim laserskim projektorom, i 25m visokim platnom

Njaaam

Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk
Bem ti, nakon toga valjda padneš u depresiju kad se vratiš doma i svom "malom" kinu
Igorr je offline   Reply With Quote