Sve to stoji. Ali u duelu CV vs CV sam bio loš 3 partije. Niti jedan fighter duel nisam dobio, lik me ili strafe-o ili na drugi način sam izgubio lovce u prvih par borbi točno u trenucima kad sam pokušavao skužit gdje najbolje da pomognem timu. Tempirali su strafe savršeno kad sam bio pažnjom zauzet drugim stvarima. Na tim višim tierima lovaca nemaš na bacanje, svi imaju 15pt kapetana i imaš za jednu rezervu. Treći reload je već okljaštena polu eksadrila. Tko dobije prvi duel je u prednosti. To sam uspio tek u četvrtoj partiji. U trećoj i zadnjoj kojoj smo izgubili sam na drugi način prešao preko toga i nadmudrivanjem uspio potopiti 3 broda. Ali nije bilo dovoljno...
Kad dobiješ te duele u zraku, imaš defakto AS i tvoji bombarderi mogu operirati slobodnije. Ta prva 3 CVa je bilo dovoljno mene sjebavati kad im je ostatak tima znao što radi. Za pobjedu kad ti je tim kriplijada inc. moraš biti bolji od drugog CV-a, što ja nisam bio u te tri partije. Užasno sam loše odigrao i to je činjenica. Čak i ta dobivena je bila ispod 100k dmg. A Hakuryu ako imaš ispod 100k dmg je loša partija. Do jučer mi je avg. dmg bio 122k, a u samo jednoj sam imao 110k!