View Single Post
Staro 06.09.2016., 09:26   #3396
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
@Thor

Nisi ti bio kriv koliko smo imali 3 tima totalnih idiota. Prije nego smo Gigi i ja u 2xZao dosli na spot, nasi su uspjeli, pitaj boga kako, popusit 3-4 broda. Onu rundu ga na full hp Yami detonira torpedo...
Nas Yama ili pogine kad soloa B, jer mi pizde capamo A, a on heroj moze to solo protiv 4 DDa + carriera, il nakon 15 min igre nas Yama nema ni ogrebotinu na brodu...a vidio si, sta rec.

Ja odguram cijeli flank, ubijem 3 broda i jos vozim na 3/4 brzine da me BB moze sustic, a vidio si da nisu...a sta su nasi radili? Nista. Snipali sa 20+km i pogodili krasni qrac. Runda zavrsi sa 7 killsa na nasoj strani a od toga je 5 u nasoj diviziji. Nema te divizije koja moze izvuc rundu kad imas teammateove feedere sa 0 zdravog razuma.

Onu zadnju sta dobismo smo dobili samo zato jer se onaj carrier sjetio da nakon cijele runde sta nije napravio nista, vrati i capa onaj point. A nebi ni to trebalo da gigija nije RNGesus odlucio guzit taj dan pa da bayern sa ispod 8km nemoze pogodit broadside NO kako bog zapovjeda.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 06.09.2016. u 09:38.
BladeRy je offline   Reply With Quote