View Single Post
Staro 06.09.2016., 09:17   #1776
Sunbriel
Guest

Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
- Rad dok je na punjaču nemoguć, nakon nekoliko minuta zna se jako usporiti.
- kamera blokira ako se u uvjetima lošeg osvjetljenja prebaci s zadnje na prednju
- automatic brightness tu i tamo zašteka pa ostane na nekoj fiksnoj vrijednosti, naročito kod automatskog prebacivanja battery profila
- sistemske notifikacije ne daju se isključiti
- itd. itd.
7.5.1 eu "stable" rom
- osobno nemam problema sa korištenjem 3S dok je na punjaču (čak ni na Quick Chargeu), ne grije se nit ne šteka
- temporary fix sam postala u Xiaomi topicu: isključi Auto Brightness tijekom slikanja i neće se rušiti - sa uključenim AB kamera u mraku mi se odmah rušila, dok sa isključenim niti jednom
- ja koristim MIUI Brightness Fix Xposed module i ok mi radi
- koje to sistemske notifikacije? mene maltretirao onaj Find Device ili što već i isključila sam ga bez problema, makar za ostalo ne znam; ako je mob rootan, možeš instalirati Notification Blocker Xposed module

Naravno, slažem se s tobom da bi sve trebalo fixati officially, ali kad god se korisnici žale na prave probleme, Xiaomija nema. Recimo, meni ne radi internet kad mirroram display na TV. Našla jedan bug report na MIUI forumu još iz 2014. gdje se tona ljudi žalila na taj problem na Redmi Note-u, ali Xiaomi to nikad nije popravio.

Ja sam trenutno na 6.8.25 eu dev,ali iz mog prijašnjeg iskustva, dev radi bolje nego stable, lol (bar na RN2).

Sent from my Redmi 3S
  Reply With Quote