Benson je u luci od jučer, Gneisenau se bliži. Nažalost je jučer bila jedna od onih večeri gdje se nagledaš debila dovoljno za cijeli mjesec.
No, vrtim film unatrag za one 3 izgubljene partije s Hakuryuom i podosta sam i sam kriv jer sam kriminalno loše odigrao barem 2 od 3 izgubljene. Dok sam se ja bavio glupostima svoje flote drugi CV je izveo par uspješnih strafe napada na moje lovce i kasnije nisam mogao operirati kako spada. 3 najgore partije sa Hakuryuom od kad ga imam...
Hvala Bogu pa je DD misija gotova, jer koliko morona ne zna igrat DD postalo je (Vlaović) evidentno zadnja 3 dana.
Citiraj:
Autor Juhica2
Akizuku mi se čini kao vrlo interesantan zbog toga što će izgleda biti sasvim netipičan za japansku liniju DD-a. Jaki topovi i AA nasuprot manjem broju ipak potentnih japanskih torpeda sa dobrim rangeom i brzinom.
|
http://forum.worldofwarships.eu/inde...3#entry1272423
Citiraj:
It's assumed that two types of playstyle will be made:
Sufficiently versatile ships, unobtrusive and designed to both use main caliber and torpedoes
More "artillery" variants with fewer torpedoes (but with wider arcs/faster traverse/faster torpedoes) and access to the reload accelerator
The current playstyle of "stealth [torpedo] soup" will therefore change.
But this in preliminary information, the branch in the near future will go to supertest.
|
- ova 4 broda koja završavaju s Akizukijem biti će IJN Gunboat DD linija
Malo ekipe je to znalo koristiti, ali recimo Mutsuki je iako je imao na zadnjem Hull-u samo 2 topa - ti topovi su se super brzo okretali i u duelu unutar capa sa Minekazeom ga je pojeo. Tako da vidim zašto su baš na Mutsukiju napravili lom za gunboat pod-liniju.