Strinic -> ne mogu vjerovati, ali cacic je komentirajuci ovog 'igraca' napokon rekao nesto iole inteligentno, u stilu 'imam sto imam, nemamo tu sta raspravljati'. Ok, ali meni bi na bok isao charli uz vrsaljka, a stopera hvala bogu imamo na bacanje. Strinic nije nista kriv, vec idioti koji ga zovu i postavljaju u igru.
Rakitic - pojavio se na utakmici kako bi opucao penal.
Badelj - ajme majko.
Pjaca - fail totalni veceras. Iskreno, ja u njemu jos nisam vidio tu igracinu koju velika vecina vidi. I nadam se da ce mi pokazati da sam u krivu. No veceras je bio uzasan, u buduce ce nadam se to popraviti.
Mandzukic - trubim vec minimalno 5 godina da je ovaj najveca prevara svjetskog nogometa. Napokon sam poceo i lovu na tome dizati. Hvala mu od srca na tome, kao i gospodinu Anti sto ga stavlja u prvu postavu. Neka samo tako nastavi, jer drazi mi je moj dzep nego reprezentacija

(hint: 1.35 kvota da mandzo ne zabija. Kao da stavis 1.35 kvotu na djokovica protiv mene u tenisu).
Meni je samo zao sto nismo roga vidjeli, tj. istog su ostavili da igra protiv svedjana za mladu reprezentaciju. Kalinic odlican, i stvarno sad imamo 2 fantasticna vratara. Vida imao jednu pogresku u obrani, ali osim toga odlican. Samo bih mu zabranio ubuduce da ide naprijed kad su prekidi. Ako i dobije priliku, sanse da ce zabiti su ispod 1%. A cesto i ometa nase igrace da oni zabiju.
Samo me zanima do kad ce vise onog balvana od 'napadaca' tolerirati. Ali ajde, barem je segesti utrpao 2 komada cini mi se.
Vrsaljko odlican, lijepo je bilo gledati ga. Imao sam osjecaj da imamo 2 vrsaljka na terenu. Nenormalna kolicina trke i 'moc ponavljanja'