Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 05.09.2016., 12:32   #34902
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Imam dosta slika žderačina od ovog ljeta, u gužvi sam i ne mogu fotke kačiti , ali evo par informacija koje će možda nekim žderonjama biti korisne, a možda su im promakle:

- pizzeria chello uskoro seli na novu lokaciju, nisam vidio gdje, ali nadam se da će dići i razinu kvalitete pizza jer u zadnje vrijeme su uglavnom kritike dobivali.

- pizzeria O'hara izbacila romana (mlinac tijesto) iz ponude i rade samo orginalne napolitana pizze (s debljim tijestom). ovo deblje uzmite uvjetno, tijesto je i dalje tanko, ali mekše. deblji su samo rubovi, ali jako fini, nisu teški i kruhasti. sastojci su i dalje top klasa a meni je i novo tijesto prefino. bez obzira na kontroverze i porođajne muke koje imaju oko te promjene meni je ovo i dalje No1 pizzeria u ZG, svakako preporuka za probati svim pizzoljupcima

- mesnice Ravlić u nekim poslovnicama počinju prodavat marinirane steakove

- Igomat u Dugavama stavio komoru za suho zrenje, i imaju u ponudi ramsteke, bifteke, ribeye, t-bone...

- Šakota i Medak otvorili su Santoku mesnicu pored Rougemarina u Folnegovićevoj. Prva mesnica u Hrvata koja prodaje isključivo obrađeno, porcionirano i marinirano meso, također nije prošlo bez kontroverzi uz otvaranje . obzirom na imena chefova koji ju vode meso je skuplje nego u klasičnim mesnicama. Nisam još bio, ali planiram otići probati nešto.

- BeefShop preselio iz Petrinjske u Hondlovu 2 prije par mjeseci