View Single Post
Staro 05.09.2016., 11:53   #526
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Milentije Pregled postova
Dakle, treba mi nesto veliko i kruto da me zadovolji.
Biti ćeš zadovoljan... i krut je i debel

Citiraj:
Za ovaj pise da nema DVDRW, sto mi generalno i ne treba. Da li to znaci da na to mjesto mogu turiti neki HDD od 2, 3, 4 TB?
Naravno da možeš... prporučujem ti da uzmeš prek ebay-a ladice koje su baš za tu seriju, malo su skuplje od univerzalnih, ali su kvalitetnije napravljene i imaju na lijevoj bočnoj strani i onu malu plastičnu vodilicu s utorom u koju ide zub bravice za zaključavanje (koje kod univerzalnih nema, a nemaš je ni ti da je skineš s starog optičkog pogona i zašarafiš na kupljenu univerzalnu)... osim toga kod W530 se bay još uvijek vadi i zaključava s dvije polugice i postupak zamijene je 5 sekundi

Citiraj:
Kakva su vasa iskustva sa ovom serijom? Isplati li se to kupiti za navedenu cijenu pod uslovom da se pokaze da je dobro ocuvan?
Osobno ga nemam no koristio sam ga malo kod susjeda i stroj je OK... baš ono za što je napravljen... radna mazga

Citiraj:
Eh da, ima jos jednu manu sto se mene tice. Nema NumKeys.
Meni to nije mana već prednost, a ako ti baš treba numpad, onda kupiš USB ili bežični i koristiš kad ti treba.

Jedina stvar koja ne valja kod W/T/X serije laptopa je ogromna količina dijelova kojima ih možeš nadograditi
bertone je offline   Reply With Quote