View Single Post
Staro 05.09.2016., 10:24   #3375
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Ocito jhe onda radi toga bilo. Samo sto mi je cudno da je bilo vise DD-a na visim tier-ovima.

Uspio zavrsit tu misiju. Jos mi ostalo samo 1m dmg do 1.10 da dobijem HMS Campbeltown-a.
Ja nisam partiju bez barem 4-5 DDa po strani vidio jučer. Pri kraju s prvom točkom Campbeltown misije. Uskoro kreće farmanje dmga, a treba i 25 citadela pogodit za ovaj Boot Camp.

Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Uzo si bas CA koji je najgori za vozit (jako slab AA i ne bas bajan domet topova) i u dosta slucajeva punis rupe u T9 i T10 partijama, a vjerujem da niti nemas 5ti red skilla na kapetanu od Ataga kojem concealment pada onda na 9.1km i gdje mozes nedetektiran torpedirat BB-ove.

...
..
.
Atago je uz Kutuzova jedini CA na T8 koji se isplati voziti. Ima Heal i super concealment i zato preživljva u T10 partijama. Kutuzov ima dim i brutalan domet & stalinium shell combo. Glavni trik je naučiti kako i kada napustiti borbu kad situacija nije u tvoju korist - a tu concealment kod Cruisera glavu spašava.

Nemam Atago niti sam vozio IJN CA, ako imaš problema s vožnjom broda baci oko na filmiće / YT. Hvala Bogu za Atago ih ima hrpa.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 05.09.2016. u 10:30.
T}{OR je offline   Reply With Quote