View Single Post
Staro 02.09.2016., 09:38   #3350
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Admiral72 Pregled postova
<3 Benson 5,7km sa CE. Uzivat ces u njemu.

Fletchera imam otkljucanog ali ga necu za sad uzeti. Pricekat cu, da vidim kako se mjenja meta igre sa buffom radara. "Tier per tier" je vjerovato Benson zabavniji.
Mislim da je bliže 5,8 km. Nije kao 5,5 na Fubukiju (ili 5,4 na Kageru), ali svejedno prvi odličan camo u USN DD liniji. Da, i mene strah tog buffa radara. Svejedno idem do njega.

Citiraj:
Autor Flayer Pregled postova
Fletcher je zabavniji jer imas ROF cca 3 sec plus veća zona između conc-a i dometa torpeda.
Jedini minus što puno više završavaš u T10 partijama.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Fletcher je prvi američki DD sa odličnim torpedima. Brzina 65 naprema 55 čvorova na Bensonu i Mahanu. Domet taman preko 10km. Uz to još i odlični topovi za bliske duele s drugim DDima. I šećer na kraju prvi USN DD koji ne mora žrtvovati top da bi dobio Defensive Fire što znači da možeš koliko toliko egzistirati u partiji sa CV-om. Kao CV sjećam se kad mi je jedan Fletcher pojeo cijelu eskradrilu torpedaša u Shokaku-u. Tako da je Fletcher s razlogom možda i najbolji DD u igri.

- Odlična torpeda, concealment, topovi i Defensive Fire za obranu od CV-a ... whats not to like?

Plan mi je kapetana s Balmera vratit na Des, da mogu i bez CV-a u T10 partije sa divizijama. A Fletchera ostavit kao jedini T9 brod koji uredno egzistira i u T10.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote