Citiraj:
Autor Admiral72
<3 Benson 5,7km sa CE.  Uzivat ces u njemu.
Fletchera imam otkljucanog ali ga necu za sad uzeti. Pricekat cu, da vidim kako se mjenja meta igre sa buffom radara. "Tier per tier" je vjerovato Benson zabavniji.
|
Mislim da je bliže 5,8 km. Nije kao 5,5 na Fubukiju (ili 5,4 na Kageru), ali svejedno prvi odličan camo u USN DD liniji. Da, i mene strah tog buffa radara. Svejedno idem do njega.
Citiraj:
Autor Flayer
Fletcher je zabavniji jer imas ROF cca 3 sec plus veća zona između conc-a i dometa torpeda.
Jedini minus što puno više završavaš u T10 partijama.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
|
Fletcher je prvi američki DD sa odličnim torpedima. Brzina 65 naprema 55 čvorova na Bensonu i Mahanu. Domet taman preko 10km. Uz to još i odlični topovi za bliske duele s drugim DDima. I šećer na kraju prvi USN DD koji ne mora žrtvovati top da bi dobio Defensive Fire što znači da možeš koliko toliko egzistirati u partiji sa CV-om. Kao CV sjećam se kad mi je jedan Fletcher pojeo cijelu eskradrilu torpedaša u Shokaku-u. Tako da je Fletcher s razlogom možda i najbolji DD u igri.
- Odlična torpeda, concealment, topovi i Defensive Fire za obranu od CV-a ... whats not to like?
Plan mi je kapetana s Balmera vratit na Des, da mogu i bez CV-a u T10 partije sa divizijama. A Fletchera ostavit kao jedini T9 brod koji uredno egzistira i u T10.