Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.09.2016., 07:29   #23747
Green_FanBoy
FC Bayern <3
Moj komp

Green_FanBoy's Avatar

Datum registracije: Mar 2015
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
radije bi ljudi platili nego čak samo i prenoćili

Mislim da bi trebalo vratiti za NAŠE vozače ograničenje kW i to manje nego je bilo, ne toliko radi tehničkog pitanja jer auto od 60ks ide isto 150km/h
Boldano: WTF?! pa radije bi crkal tamo 3 dana, nego platil npr. 500kn.. dobiš jesti piti, cjeli dan niš ne moraš delati, čitaš novine ili rješavaš križaljku, loviš pokemone po krugu.. sve bolje nego platiti 5 glavi ili više..

Po meni bi jednostavno puno "lakše" trebalo biti izgubiti vozačku. DOk bi par frajera popušilo vozačke bi se i ostali naučili pameti. Voziš s više od 0,5 promila, oduzeti vozačku doživotno i točka. Nije da bi to neka ljudska prava kršilo, jer u krajnjem slučaju taj ugrožava tuđe živote.
30+ iznad ograničenja, bam vozačka doživotno.

Nakon 20-30 slučajeva, pročulo bi se, i ekipa bi se smirila garantirano. Ne znam zašto se to ne radi već.

Npr jučer idem od Vž prema Marofu, i balavac na skuteru pretiće s lijeve, desne, vozi slalom kroz kružni tok, dok sam mu zablokiral lijevu, pa desnu, na semaforu je stal kraj mene i blejil samo, samo sam čekal da nekaj veli da mu čestitku nadjelim. Lik na crvenom na semaforu pretiće s desne strane aute da krene prvi, i da bi ga kasnija auti morali obilaziti jer skuter nejde prek 60.. Lik me na nadvožnjaku s desne pretiće, skoro mi je retrovizor skinul...
Green_FanBoy je offline   Reply With Quote