Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.09.2016., 06:56   #23746
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Ono što mene živo zanima u ovoj statistici je koliko je od tih poginulih vozaca koristilo sigurnosni pojas u vožnji. Bas sam nedavno pricao u drustvu o tome i dosli smo do zakljucka kako za sve koje znamo/smo culi da su poginuli - nisu bili vezani. Na stranu bad luck ekipa ko onaj decko lani kojemu je na horvacanskoj stupic uletio kroz blatobran u glavu...
Da, to se ne gleda, jer pojas se ne gleda kao uzrok smrti putnika/vozača.
Uzrok je brzina, alkohol itd
Auti su sve sigurniji, naravno ima jedan jaaaako mali broj nesreća u kojo je bolje da je ispao iz auta nego da je ostao u njemu, al to je 1:1000 barem

Ovo zadnje se zaredalo poginulih putnika iza, jer nitko živ se iza ne veže.

Što se tiče kazni, dosta su velike, ali se dosta njih izvlači ak mu je 1. ili 2. put. Mislim da nebi trebalo minorizirati niti za 1. put. jer ak se prvi put izvuče 99% idiota veli da se ispati raditi s....nja, jer se lizvuče s malom kaznom

Alkohol bi trebalo mjesto novcima, koje je ionak teško naplatiti, puno više kažnjavati zatvorom, makar 1 dan, jer to je, koliko sam primjetio, puuuno gore, radije bi ljudi platili nego čak samo i prenoćili

Mislim da bi trebalo vratiti za NAŠE vozače ograničenje kW i to manje nego je bilo, ne toliko radi tehničkog pitanja jer auto od 60ks ide isto 150km/h
lowrider je offline   Reply With Quote