Citiraj:
Autor elance
Imam Mi4 i stavljam ove tjedne updejtove s xiaomi.eu.
Skoro svaki dan dobijem notifikaciju oko nekih stvari, npr. da mi je trash size prevelik, ili da bi trebao uključiti onaj xiaomijev find my device, ili recimo da napravim backup na xiaomi cloud itd.
Jel se to da sve isključiti jer su mi svi ti servisi na off i ne želim ih upaliti, a telefon mi svejedno javlja svako malo da bi trebao.
|
E tako nešto sam mislio da sam rekao da ima nedostataka. Za instalirane apove imaš na 2-3 mjesta podesit permissione i notifikacije mi nisu htjele dolazit dok god nisam battery saver skroz isključio na off. A kolega ima isti mob i battery saver mu stoji na Standard i notifikacije mu dolaze. Razlika je naravno u tome što njemu za 1/3 duže traje baterija. Nisam skroz nezadovoljan sa trajanjem jer mi i ovako traje puna 2 dana, al prije je sa China Stable trajao 3 dana. To je valjda taj .eu rom ali u opisu je pisalo Stable.
Citiraj:
Autor MASVA
CHINA dev rom nema HR jezik niti će ga ikad imati
hr jezik dolazi u xiaomi.eu romu koji je baziran na CHINA dev romu i xiaomi nema ništa s time
ono što ima veze s xiaomi -- GLOBAL stable nema s GLOBAL dev ima (neki uređaji, nema pojma po kojoj shemi\redoslijedu kinezi ubacuju prijevod)
osobno GLOBAL nisam još stavio na svoj mob, vrtim od 1 dana multija i jako zadovoljan
|
Pisalo je Stable pa sam pretpostavio da je to China stable, a Global nije ni postojao u tom trenutku. Ali ni taj prvi koji je po tebi bio EU mi nije imao HR, a kad sam flashao China dev onda sam imao HR. True story