View Single Post
Staro 01.09.2016., 15:31   #187
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
A koliko ja znam imam rok od 7 dana da mogu zamjenit no questions asked.
Iša sam ciljano na TL-WR843N kojeg si preporučio par stranica nazad, jer sam vidio na webu da ga ima, a instar mi je bio usput, ali...

E taj 801 je bio al je pisalo WDS na njemu, a WDS je samo za WEP zaštitu, pa nisam tio riskirat, nisam vidio da je universal repeater, a prodavač je reka da pogledam asusa tog da se niko dosad nije žalio. Vjerojatno on dobro radi ko AP il ko wireless router, al ko repeater je loš

A što se tiče asusa, stavio sam mu 192.168.1.127, i gateway 192.168.1.1 što je točno jer po minute on radi bez problema. Opcije za DHCP kao i bilo čega drugog u repeater modu nema. Dok u drugim modovima ima miljardu opcija.

Isto tako sam stavio neki beta firmware, al nije bilo pomaka pa sam vratio na stari.
Googla sam i vidio da je to navodno isti model kao RT-N11P i da za njega ima custom Padavan firmware, al pošto ga mogu vratiti radije se neću igrat sa tim zbog garancije, nego uzet neki od preporučenih tu gore.
Jbg očekiva sam da će to bit nešto basic, malo setupa i vozi, jer ne triba imat doslovno nikakvu funkciju osim da se spoji i širi signal.
OuttaControl je offline   Reply With Quote