Citiraj:
Autor Alph4Dawg
Drito.
Znaci, peglam Assaulta i uocim tenk.Prisuljam se, sibnem obje anti-tank granate, zakeljim sva tri dinamita i dobijem TRACKS DISABLED 50+.
Boze, baci ciglu i budi prezican.
Mislim, okej...htjeli su da infantry ima malo tezi zadatak unistavanja vozila i da vozila ne budu bas kao od papira, ali, ono. Ne bih se toliko niti bunio da nisam uglavnom jedan i jedini koji se pokusava boriti s neprijateljskim vozilima igrajuci Assault klasu, dok moji tenkovi kempaju u pozadini i boli ih dupe, a drugi igraci koji igraju Assault klasu zuje okolo i boli ih dupe, takoder.
EDIT: Da ne spominjem ove supke sto koriste Assault klasu i onu protutenkovsku pusku kako bi ubijali snipere, umjesto da pomognu unistiti neprijateljska vozila.
|
To mi vise zvuci kao problem sto nema team playa, ako ce se ic nerfat shit samo zato da bi mogao bit one man army onda definitivno nece nastat betlfild iz toga. Ne kazem da mozda tenkovi fakat nisu op, ali brate mili, poanta tenka je da je ozbiljna prijetnja infantryju i kad ga vidis trebao bi da bjezis, da se ekipa skupi i da se osmisli napad. Osobno mislim da je najveci problem s bf fransizom to sto je gameplay preeebrz, pa nemas vremena reagirati i timski se iskoordinirati osim ako mozda ne igras s par svojih frendova i svi ste na team speaku i nisu supci, tenk obicno skuzis dok jurisas po mapi i eto bas naletis na njega.
Tako da na kraju ostaje da se balansira da je sve jednako protiv svega, da infantry ima iste sanse protiv tenkova, aviona, brodova, kao i ta vozila protiv njih i jedno izmedju drugog. Sto je bzvz.
A to sto netko koristi anti vehicle pusku da lovi snipere i ostali shit, trebalo bi napravit da ako ne dobijes neke timske bodove, tj bodove za ono sta je squad leader rekao da radis, samo ti bleedaju tvoji bodovi