View Single Post
Staro 01.09.2016., 14:04   #123
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ima li itko iskustva s Metabo aku bušilicama? Ciljam na model BS 18 koji ima nju,punjac,dvije baterije te dio kofera pun nastavaka,svrdala,bitova,skalpel,metar i jos nekih điđa i košta oko 1800kn. Također imaju i BS 18 LI. Ona ima dvije baterije i punjac bez onih igračaka. Obje bušikice su 18V i 2 Ah i imaju istu brzinu vrtnje i moment. Fizički su sitno drugačije i mislim da je ova skuplja unatoč dodacima,kvalitetnije složena. Ova jeftinija ostavlja malen dojam jeftinije izvedbe ali nije strašno. Metabo nikad nisam imao. Imam Makitu 6271D na poslu i skroz je ok. Ona je u ovoj trgovini isto oko 1800kn ali vidim po koferu da vec godinama leži na polici pa ju jedino zato ne bih uzimao a i jeftinije izgleda u odnosu na spomenuti Metabo dvojac unatoč zvučnijem imenu. Osobno sam do jučer imao Black and Decker s autosense sustavom i svojom nepažnjom sam ju uništio neki dan. Bila je oko 900kn i bila je adekvatna za šarafljenje koje prakticiram,daleko od toga da je loša. Navio sam se malo ali čisto da ilustruram. Dakle Metabo. U tom cjenovnom rangu me zanima jel valjaju išta. Metabo ipak nije smeće ali pošto ju nikad nisam imao pa da čujem vas. Hvala.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
smuchac je offline   Reply With Quote