Citiraj:
Autor Karlo666
Npr. meni je neki dan jedna baba dok sam hvatao pokemone(Pokemon GO) izjavila "Jadna ti majka čime se baviš,izgledaš retardiran" a ja sam joj samo odgovorio "Hvala".
|
ma nije baš tako jednostavna stvar, koristi programe koji ne rade na windows 10 (unisim i lotusovo nešto za motore) i ne želi učiti novo sučelje (drama je bila sa office 2003 prijeći na ribbon sučelje 2010-tke), inženjer starog kova, kakvi su to protesti bili, "za kojeg boga ja sad moram stiskati 3 puta za nešto što sam u starom wordu morao 2 puta stisnuti!?", kažem ja "možete to i na kraticu (tabulator)", kaže on "ma goni ih u tri *** materine" i tako dalje. ima i istine u tome što govori ponekad

trebali bi imati windows senior edition tako da sa svakim novim winsima izađe nova stara verzija da ne jede govna ovako novi komp
edit: nije bed instalirat drivere za sve ostalo jer kako je vedran gore napisao može se i po hardware IDu sve riješiti. Službeno
lapac podržava Win 7 što se ostalih komponenti tiče, ali eto hoće taj misteriozni cd/dvd