View Single Post
Staro 31.08.2016., 22:05   #17
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Hm, ne znam zašto si zapeo za taj Linkač ali:
- na žalost davno je bilo kada su izbacivali dobre uređaje, otprilike kad je bio aktualan WRT54GL
- noviji uređaji su im "igračke", najčešće sa internim antenama, ovaj koji spominješ ima vanjske ali su fiksne (čitaj nisu skidljive)
- modeli koji valjaju i liče na čuvenog ali sa novim karakteristikama je WRT1200AC ili WRT1900AC koji su masno skupi
- navode da je WiFi N 600 šta je čista laž, oba banda su mu N 300, nismo u trgovini da se tako zbraja
- ...

Ako ti se ne sviđa TP-Link brand onda pogledaj ASUS - e,
mogli bi te interesirati novi na tržištu RT-AC55U > http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=asus+rt-ac55u
ili od prije poznati RT-AC56U, samo taj ima interne antene pa je pitanje šta ćeš postići sa njime.

I dalje mislim da možeš sam riješiti / postaviti da ti glavni router bude u Bridge ili Semi - Bridge modu za Internet.
Otvori mu web konfig i vidi jel imaš na raspolaganju opciju koja se zove PPPoE Pass-Trough ?
Ako je ima onda ćemo lako dalje.

Poanta je da cijeli Internet promet prebaciš na novi uređaj, ne samo zbog wireless - a nego i zbog mreže koja je na ovim novijim uređajima (pa i na predloženom) sa GB portovima.

Od mene toliko, vidi šta će ti kolege reći.
Nikky je offline   Reply With Quote