View Single Post
Staro 31.08.2016., 21:27   #1
smuchac
AMD Hammer
Moj komp

smuchac's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Preporuka video kamere

Vozdra, tražim preporuku video kamere koja bi se koristila u svrhu snimanja nogometnih utakmica (veliki nogomet). Budget je do 2000kn max. Snimam sa sredine terena 10-ak metara od crte i nepunih 10m visočije od travnjaka jer je drugačije nemoguće. Dosad sam to radio s fotoaparatom Canon Rebel T3 u narodu poznat kao EOS 110D. Snimao je jako fino s time da je ograničen na snimanje od 20 minuta pa me je znao zajebat i stat a ja ne skužim pa imam rupe. Ako pratim,lako pokrenem snimanje opet ali mi ne odgovara što jedno poluvrijeme snimam u 3 puta jer je to ipak 45 minuta po poluvremenu u pitanju. Baterija je mogla to izdržati bez problema. Imam dobru SD karticu od 32GB što je bilo dostatno za navedeno snimanje i imam kvalitetan stalak s ručkom i lako ga se okreće i štima. Dakle,samo trebam kameru jer je aparat tuđi i ne želim se igrati s time. Kamera ne mora biti HD,extra GTI,R32,EVO X i sl. karakteristika nego neki ok prosjek da izdrži sat i pol najmanje neprekidnog snimanja a da se ne ugasi. Sve što snimi šaljem savezu isključivo ako se desi nekakav nered a dosad se nikada ništa nije ni desilo pa nisam ništa ni slao. Dakle,to ne ide kao DVD za vjenčanja nego čisti amaterski snimak kakvu kameru i tražim. Hvala.
smuchac je offline   Reply With Quote