View Single Post
Staro 31.08.2016., 15:20   #302
Teknokyo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2015
Citiraj:
Autor Alph4Dawg Pregled postova
Meni jedino nije jasno koja je svrha iza takvih radnji.Zar si zbilja toliko los u video-igrama, da moras kupiti cheat kako bi uzivao?
Vjerujem da su velika vecina cheatera zapravo klincadija koju mlate po skoli, pa na ovaj nacin pokazuju nekakvu dominaciju, jer im daje osjecaj nadmoci.
Ne znam sto bih drugo mislio.

I, uz to - OPEN BETA je.Pa, jebem ti sve.Znaci, lik je ispraznio server samo tako.
Upravo suprotno. Cheateri si većinom igrači koji ganjaju leaderboards s main accountom, a na sekundarnom accountu varaju tj. cilj im je upropastiti statistiku drugim igračima koji ganjaju leaderboard! (barem po mojem iskustvu)

Imaš stotine interview-a sa cheaterima online (u raznim igrama) i velika većina njih su stariji igrači s više korisničkih računa.

Citiraj:
Autor Alph4Dawg Pregled postova
@Teknokyo - Ne znam da li se sjecas, ali u BF3 je vlasnik nekakvog website-a sa cheatevima (AA neki qrc) igrao na public serverima, trollao DICE devse cheatanjem na public serverima dok su DICE devs igrali na njima.I, sto su oni poduzeli? Nista. lol
Ne sjećam se tog specifičnog slučaja, ali u Battlefrontu sam od release-a svakodnevno naletavao na istog cheatera koji je i promovirao svoj cheat u chatu....Čak sam mu i ime zapamtio...Darthhelmchen....
Teknokyo je offline   Reply With Quote