View Single Post
Staro 29.10.2005., 16:50   #1
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Stavljanje stiropora u kuciste ?

Naime, vec me malo zivcira buka koje mi kuciste dela po noci...pa me sad nes zanima:

Naime, kako mi se stavlja zbuka na kucu ostalo je malo stiropora-barem mislim da je to stiropor, tanko je cca 1,5cm i roze je boje ...samo mi se cini da nije tako rahlo (da se mrvi) kao stiropor, mogu vam slikat ako ocete)

No, sad si ja mislim s time oblozit komp iznutra (kaj uopce oblozit!? i kako? ima neki link na net-u?) i sad ja vas pitam jel ima to kakva smisla...?

Naime, najvecu buku u kucistu mi radi stok cooler od grafe al ubrzo dolazi Zalman na nju, a malo za njime zaostaje HDD od maxtora...

Sad ja vas pitam, imali to uopce sve smisla? Oce li mi se povecati temp. u kucistu (ovo sam se kladio s bratom) ako je dobro provjetreno (naprijed 92mm i 120mm koji upuhuju, bocno 120mm koji ce najvjerojatnije ispuhivati i straga 80mm koji ispuhuje)

Kako to poljepiti iznutra (gdje)? s kojim ljepilom?

Ima li koji nacin da samo oblozim HDD u to rozo sranje?

P.S: Dal da ovaj bocni 120mm vent stavim da ispuhuje zrak ili da ga upuhuje posto za izbacivanje zraka postoji samo jedan 80mm iza a naprijed upuhuju 1x92 i 1x120mm)? Naime, na straznjoj strani kucista nemam mogucnosti ispiliti jos jednu ikakvu rupu...