View Single Post
Staro 30.08.2016., 09:13   #381
sasha2511
Mindfreak
Moj komp

sasha2511's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Igor Cvek Pregled postova
Dragi PC-ekspertovci....
S obzirom da sam nedavno kupio 3 telefona preko Grossoshop-a, htio sam podijeliti svoja iskustva na ovoj temi, iako nažalost nisu pozitivna.
Naručio sam (za sebe i dva prijatelja) dva ZUK Z2 (black) i jedan LeEco Le 2 (X520 gold).
Što se tiče isporuke, sve savršeno, u roku od doslovno par dana stiže paket.
Le 2 je naručen "gold", a stigao je "rose gold"...sitnica, ali ako ste muško teško da će vam biti svejedno...
Uz to, niti jedan uređaj nije imao EU plug.
Ajmo i to oprostiti, jer nije strašno.
LeEco je bio u vakum pakiranju, dok su ZUK-ovi bez....nebitno, nismo picajzle....
No, kad smo otvorili kutije evo iznenađenja: oba ZUK-a su bila vidljivo korištena. Očito je da je netko (prilično nespretno) ponovno zalijepio folije na njih. Najgore od svega je što su telefoni imali jasne tragove korištenja: puno sitnih ogrebotina na stražnjem staklu (30-etak!), pa čak i jedna na ekranu!
Naravno, odmah sam im napisao e-mail i otvorio "dispute" na Paypalu.
Tek nakon 10 dana stiže njihov odgovor: "...we don't have and we don't ship model used, maybe only tested by our collegue, sorry if you believe are used, but please, check better, not are used.".
Ukratko, tu netko nekog drži za bedaka...
Očito je da te uređaje nitko nije izvadio samo da ih testira ili update-a, već su imali prljavštine i prašine u svim utorima (jasan znak korištenja), masnoće oko power i volume tipki (opet, jasan znak korištenja), čak i nečiju dlaku zaljepljenu. Npr. naljepnica na kojoj piše IMEI na jednom ZUK-u je bila totalno izlizana - od korištenja!
Jedan je čak imao neku aftermarket mat foliju na ekranu, dok drugi nije.

Šteta, jer bi od tog webshopa još kupovao, ali mislim da je ovo bio prvi i zadnji put. Na kraju, jedino što vam ostaje je da se žalite na forumima, napišete loš review na Trustpilotu i slično.
Tužno.

EDIT: za Grossoshop sam doznao upravo na ovoj temi i ponukan vašim iskustvima sam se odlučio upravo za njega, a ne za npr. Oppomart. Stoga mislim da je u redu da upravo ovdje napišem svoja iskustva....
opa.. kao prvo zasto se nisi javio meni?
kao drugo jesi znao da imas DOA garanciju? dakle ako u roku 7 dana od primitka telefona uocis bilo sto sta nevalja imas pravo da vratis telefon??
zasto to nisi iskoristio?
ajde mi reci koliko je vremena proslo od te kupovine i kako si kupio? jesi koristio nas kupon ili?
nemogu vjerovat da su ti poslali koristene telefone a da si se ti pomirio s time..

from my x500