View Single Post
Staro 29.08.2016., 12:55   #198
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor tutom Pregled postova
@tvrdi pls kako to dode 900 kn...
Meni izade sa shippingom 160$...
Jel u toj trgovini sigurno bez davanja ako se uzme DHL... negdje ne pise pa zato pitam[/QUOTE]

Da. Zajebo me Alijev sajt. Stavio sam u košaricu sa DHL dostavom a on opet ostavio standardni shipping a to nisam skužio. Opet se isplati za 160 dolara. Po sadašnjem tečaju to je negdje 1080 kn.

Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Konkurenciju treba tražiti kod drugog proizvođača, a ne kod tog istog.
Nema je. Note 3 pro.
Citiraj:
Da li nešto vrijedi ili ne vrijedi odlučit će svaki kupac za sebe.
Mi5 je flagship, ima najbolje spec., ima najkvalitetniju i najluksuzniju izradu i vrh je njihove ponude, tko to sve želi platit će.
Kaj to vrijedi ako i ovaj duplo jeftiniji uređaj sve vrti i k tome je i build quality blizu flagshipa. Ajde da je note 3 pro neki jeftini plastičnjak.....
Citiraj:
Kakve veze ima što je ljeto 2016? I kakve veze ima što neki nose 6" telefone?
To je svačiji osobni izbor.
Ima veze jel standardi se mijenjaju. To što je tebi mob koji je 15% veći odmah tacna a ovaj 15% manji je kompakt i ideal, to je tvoj problemčić.
Citiraj:
kod držanja telefona i da se osjeti i 2-3 mm razlike, ovo je onda ogromna razlika.
Hah
Citiraj:
A ako nekome paše i 5.5 ili 6", ne vidim problema, samo to nisu telefoni za međusobnu usporedbu, a pogotovo ne ova dva.
Itekako su za usporedbu jel kad se usporedi onda se vidi koliko je note 3 pro isplativ. Ako je kamera jako bitna onda je druga priča ali opet ne vidim kako se za bolju kameru isplati dati duplo više para. I to bitnije bolju samo u uvjetima slabije rasvjete.

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 29.08.2016. u 13:02.
Tvrdi je offline   Reply With Quote